0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-18:00; E Shtunë dhe E Diele: 09:00-17:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Si mund ta bëni "Shtyrjen e datës së Pagesës"?

1. Na kontakto

Vizitoni njërën nga degët tona (Degët e Monego) ose na thirr 0800 777 88.

2. Cakto ditët e shtyrjes

Ju mund të shtyni datën e pagesës për 7, 14 ose 30 ditë.

3. Paguaje "Shtyrjen e datës së Pagesës"

Pagesën mund ta bëni në degët e Monego, nëpërmes trasfertës bankare, në zyrat e Postës së Kosovës apo në agjencitë Union Net Western Union gjithandej nëpër Kosovë.

 

KUJDES: Në përshkrimin e pagesës është e domosdoshme të vendoset numri i marrëveshjes së kredisë dhe të cekët që pagesa është për shtyrje të datës së pagesës.

.