0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Kreditë më të mira në Kosovë

Autumn

NJ O F T I M

për klientët e Monego (në likuidim)

 

 

Institucioni Financiar Jo-bankar “Monego” njofton klientët për vendimin e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës (BQK) të datës 06 dhjetor 2019, me numër Nr. 77-32/2019 i cili e revokon regjistrimin e “Monego” dhe se menaxhimi i institucionit tashmë është në kompetencat dhe detyrat e likuidatorit të emëruar nga BQK.

Të gjithë klientët janë të obliguar të respektojnë marrëveshjet kreditore (kontratat) dhe zbatimi i tyre do të trajtohet sipas legjislacionit të aplikueshëm në Kosovë.

Të gjitha pagesat (këstet) sipas marrëveshjeve kreditore (kontratave) mund të bëhen në institucionet financiare:

· Banka për Biznes (BPB) - 1300001500011968;

· Posta e Kosovës;

· Western Union;

· Vllesa-Co;

· Banka Ekonomike - 1401000013657003;

· TEB Bank - 2011000145406920;

 

Kërkesa për mbylljen e kredisë së tërësishme (parapagim) sipas marrëveshjeve kreditore (kontratave) mund të bëhet permes telefonit sipas udhëzimit më poshtë, apo në Zyrën Qëndrore të Monego në rrugën Mbreti Zogu I, Nr.2. Poashtu verifikimi i obligimeve për pagesë mund të bëhet duke kontaktuar Qendën e thirrjeve në numrat e poshtëshenuar.

 

 

 

Për çdo informatë shtesë apo paqartësi, ju lutem të kontaktoni numrat 0800 777 88 dhe 038 777 888 si dhe email [email protected]

Përgjigje në afat rekord

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtë të mundshme!

E lehtë për të aplikuar

Ju nevojitet vetëm letërnjoftimi, asnjë dokument tjetër. Mund të aplikoni nëpërmes uebsajtit, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt!
Shiko manualin e aplikimit

Kujdes i veçantë

Ju shërbejmë me përkushtim të plotë në mënyrën më të përshtatshme për ju!
.