0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-18:00; E Shtunë dhe E Diele: 09:00-17:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Na kontaktoni

Kujdesi ndaj klientit

Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Bisedo online me ne

Detajet e pagesës

Kompania
MONEGO SHPK
Numri i Biznesit
810034463
BPB bank
1300001500011968
TEB Bank
2011000145406920
ProCredit Bank
1182005187000187
Banka Ekonomike
1401000013657003
KUJDES: Në përshkrimin e pagesës është e domosdoshme të vendoset numri i marrëveshjes së kredisë!
.