0800 777 88info@monego.comÇdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00

Rjeti i Degëve

Prishtinë - Qendra

Rr. Luan Haradinaj 17/1, 10000, Prishtinë, Prishtinë
E Hënë - E Premte: 08:00 - 20:00
E Shtunë: 10:00 - 18:00
E Dielë: 10:00 - 18:00

Ferizaj

Rr. Vellezerit Gervalla Nr. 44, Ferizaj, Ferizaj
E Hënë - E Premte: 08:00 - 20:00
E Shtunë: 10:00 - 18:00
E Dielë: 10:00 - 18:00

Prizren

Rr. De Rada Bllok.3, Prizren, Prizren
E Hënë - E Premte: 08:00 - 20:00
E Shtunë: 10:00 - 18:00
E Dielë: 10:00 - 18:00

Fushë Kosovë

Rr. Dardania p.n, 12000, Fushë Kosovë, Prishtinë
E Hënë - E Premte: 08:00 - 20:00
E Shtunë: 10:00 - 18:00
E Dielë: 10:00 - 18:00

Gjakovë

Rr. Ferhat Binishi p.n, 50000, Gjakovë, Gjakovë
E Hënë - E Premte: 08:00 - 20:00
E Shtunë: 10:00 - 18:00
E Dielë: 10:00 - 18:00