0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-18:00; E Shtunë dhe E Diele: 09:00-17:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Loja shpërblyese

Nise vitin mbarë, fito me Monego!

Për të nisur mbarë vitin e ri, Monego ka dhuruar super shpërblime për klientët e saj.

Prej 1 deri me 31 Janar 2019, klientet e Monego janë bërë pjesë e lojës sonë shpërblyese me rastin e marrjes së kredisë me këste.

 

Fituesit janë zgjedhur me short dhe ngjarja është transmetuar live në faqen e Monego në Facebook, me datë 4 Shkurt 2019!


Fituesit e lojës shpërblyese "FITO ME MONEGO’’

Smart TV Grundig, 4K, 43’’

 1. Labinot Tahiri
 2. Brenda Hoti

Telefon Samsung Galaxy S9

 1. Albert Krasniqi
 2. Alban Itaj

Laptop ASUS i3, 5.6

 1. Adem Berisha
 2. Hajridin Gjogaj

Tablet Samsung Galaxy Tab E

 1. Kreshnik Hajredini
 2. Agim Cocaj
 3. Vllaznim Morina
 4. Qefser Blakcori
 5. Luan Leka

Fem per flok Gruding

 1. Fitim Bekteshi
 2. Musli Ejupi
 3. Gjyle Shala
 4. Teuta Rexhepi
 5. Shqipe Hidri
 6. Naser Rexhepi
 7. Gezim Hasani
 8. Liridon Arifaj
 9. Selami Shabani
 10. Muharrem Basha

Blender dore Tefal

 1. Lulzim Hajra
 2. Dardan Ukaj
 3. Benjamin Rrahmani
 4. Reshat Gashi
 5. Dijana Dauti Buzuku
 6. Selami Ramoni
 7. Arbnor Shala
 8. Edona Bugujevci Reçica
 9. Shaban Zenuni
 10. Fevzi Hasani
 11. Agron Mustafa
 12. Antoneta Raci

 

Pjesëmarrës të lojës sonë shpërblyese do të jenë të gjithë klientët që marrin KREDI ME KËSTE brenda periudhës 1 deri 31 Janar 2019!

Nëse gjatë kësaj periudhe ju keni marrë kredi me këstë, në mënyrë automatike do të bëheni pjesë e garës për të fituar super shpërblime.

Shpërblimet janë:

 • 2 x Smart TV Grundig, 4K, 43''
 • 2 x Telefon Samsng Galaxy S9
 • 2 x Laptop ASUS i3, 5.6''
 • 5 x Tablet Samsung Galaxy Tab E
 • 10 x Fem për flokë Grundig
 • 10 x Blender dore Tefal

Fituesit do të zgjedhen me short dhe do të transmetohet live në faqen e Monego në Facebook, me datë 4 Shkurt 2019!

.