0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-18:00; E Shtunë dhe E Diele: 09:00-17:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Kredia online

Monego.com bën gjithçka më të lehtë për ju. Ne ofrojmë kredi afat shkurtra për t'u paguar vetëm me "një këst" brenda 30 ditëve dhe "kredi me këste" prej 3, 6, 9, 12, 18 dhe 24 muaj.

 

 

Kredia e parë për një klient të ri është me 0% interes dhe pa asnjë pagesë shtesë.

 

Kushtet që duhen plotësuar:

  • Jeni prej 23-70 vjeç
  • Keni letërnjoftim ose pasaportë të vlefshme të Republikës së Kosovës
  • E-mail adresë dhe numër telefoni
  • Nuk keni histori kredimi të keqe

 

.