0800 777 88info@monego.comÇdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00

Si funksionon?

Kredi në afat rekord në mënyrën që ju përshtatet më shumë

Monego.com bën gjithçka më të lehtë për ju. Ne ofrojmë kredi afat shkurtra për t'u paguar vetëm me "një këst" brenda 30 ditëve dhe "kredi me këste" prej 3, 6, 9, 12, 18 dhe 24 muaj.

Kushtet që duhen plotësuar:

Jeni prej 23-70 vjeç
Keni letërnjoftim ose pasaportë të vlefshme të Republikës së Kosovës
E-mail adresë dhe numër telefoni
Nuk keni histori kredimi të keqe

 

Kredia e parë për një klient të ri është pa interes dhe pa asnjë pagesë shtesë.

Si mund të aplikoj për një kredi?

Nëpërmes faqes tonë të internetit

Pasi keni përzgjedhur në kalkulator vlerën dhe afatin e dëshiruar, plotësoni në faqen tonë të internetit "Aplikimin për Kredi". Kredia kryhet 100% ONLINE, pa pasur nevojë të vini në degë.

Nëpërmes telefonit

Telefononi pa pagesë në 0800 777 88 dhe njëri nga operatorët tanë do t’ju ndihmojë në plotësimin e aplikimit për kredi.

Në degët tona

Vizitoni njërën nga degët tona dhe plotësoni aty një aplikim për kredi.

Si të aplikoj ONLINE për kredi?

1. Zgjidh shumën dhe apliko
2. Shënoni të dhënat tuaja
3. Konfirmoni shumën e miratuar
4. Nënshkruani marrëveshjen

 

Si mund ta bëni "Shtyrjen e datës së Pagesës"?

1. Na kontakto

Vizitoni njërën nga degët tona (Degët e Monego) ose na thirr 0800 777 88.

2. Cakto ditët e shtyrjes

Ju mund të shtyni datën e pagesës për 7, 14 ose 30 ditë për kredi me pagesë njëherëshe. Ndërsa për kredi me këste ju mund të shtyni datën e pagesës varësisht kredisë me këstë që e keni aktive 3,6,9, 12, 18 ose 24muaj. Zgjedhni opcionin që ju përshtatet.

3. Paguaje "Shtyrjen e datës së Pagesës"

Pagesën mund ta bëni në degët e Monego, nëpërmes trasfertës bankare, në zyrat e Postës së Kosovës apo në agjencitë Union Net Western Union gjithandej nëpër Kosovë.

 

KUJDES: Në përshkrimin e pagesës është e domosdoshme të vendoset numri i marrëveshjes së kredisë dhe të cekët që pagesa është për shtyrje të datës së pagesës.

Si mund të paguaj këstet e kredisë?

Paguaj në degët e Monego

Vizitoni njërën nga degët tona për të kryer pagesën e këstit të kredisë.

Paguaj nëpërmjet një transferte bankare

Mund të paguani nëpërmjet një transferte bankare në llogaritë tona:

  • BPB Bank: 1300001500011968
  • TEB Bank: 2011 0001 4540 6920
  • Banka Ekonomike: 1401 0000 1365 7003

Paguaj në zyrat e Postës së Kosovës

Në zyrat e postës gjithandej nëpër Kosovë.

 

Paguaj në degët e Union Net Western Union

Në agjencitë e Union Net Western Union në Kosovë: kliko këtu për lokacionet

 

KUJDES: Në përshkrimin e pagesës është e domosdoshme të vendoset numri i marrëveshjes së kredisë!

A mund t'i ndryshojë kushtet e kredisë?

Çka nëse nuk mund ta paguani me kohë kredinë?

Monego u ofron të gjithë klientëve të saj mundësinë e “Shtyrjes së Datës së Pagesës”.
Pra, nëse për ndonjë arsye nuk mund të paguani kredinë në kohën e caktuar me marrëveshje, atëherë drejtohuni tek ne dhe bëni shtyrjen e afatit të pagesë në mënyrën e duhur, pa marr asnjë ndëshkim.

Shtyrja e datës së pagesës mund të bëhet duke paguar një vlerë të caktuar varësisht ditëve që dëshironi të shtyni pagesën. Monego ju ofron afat të shtyrjes së pagesës prej 7, 14 ose 30 ditë.

Referojuni çmimores së Monego në lidhje me çmimin e shtryrjes së datës së pagesës: www.monego.com/faqet/cmimorja

Përgjigje e menjëhershme

Ne do të rishikojmë informacionin që ju keni vënë në dispozicion.

E aprovuar

  • Ju keni plotësuar aplikimin për kredi dhe përmbushni të gjitha kushtet për të marrë një kredi.
  • Ju duhet vetëm të vizitoni njërën nga degët tona duke paraqitur vetëm letërnjoftimin për të kryer procesin përfundimtar dhe të tërhiqni kredinë tuaj.

E refuzuar

  • Ju nuk plotësoni kushtet dhe kriteret e Monego, për të marrë një kredi.

Përse duhet të zgjedhni Monego.com?

Kredia e parë për çdo klient/e ësht pa interes, pa asnjë shpenzim
Është e lehtë, nuk kërkohet vërtetim page apo dokumenta shtesë
Është e shpejtë, përfiton paratë në dorë në pak minuta
Nëse është e nevojshme, ndryshoni kushtet e kredisë
.