0800 777 88info@monego.comÇdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00

Kreditë më të mira në Kosovë

TVC Campaign Slogan

Autumn

Mbi €, vetëm për klientët e përsëritur
Shuma e kredisë
Pagesa mujore
Numri i pagesave
Ju mund të rrisni numrin e pagesave nëse është nevojshme
Klient ekzistues? Hyr

Përgjigje në afat rekord

Ju i merrni paratë në kohën më të shkurtë të mundshme!

E lehtë për të aplikuar

Ju nevojitet vetëm letërnjoftimi, asnjë dokument tjetër. Mund të aplikoni nëpërmes uebsajtit, telefonit apo duke vizituar degën tonë më të afërt!
Shiko manualin e aplikimit

Kujdes i veçantë

Ju shërbejmë me përkushtim të plotë në mënyrën më të përshtatshme për ju!
.