0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Të tjera

Ku mund të drejtohem nëse më duhet më shumë informata?

Për më tepër informacion, sikurse nëse do të keni ankesa apo sugjerime mos hezitoni të kontaktoni shërbimin për konsumatorë në numrin pa pagesë 0800 777 88, në chat-in tonë online që shfaqet si ikonë në të djathtë të faqes sonë, si edhe në adresën e emailit [email protected]. Një staf i specializuar për Kujdesin ndaj Konsumatorëve do t'ju kontaktojë me përgjigjen e duhur brenda 24 orëve. 

.