0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Si mund të aplikoj për një kredi?

Ju mund të aplikoni në faqen zyrtare të Monego (www.monego.com). Sapo të përzgjidhni shumën dhe afatin që ju intereson, procesi kryhet me ndihmën e "përllogaritësit" të pozicionuar në faqen e parë.

 

Sapo ju të rregjistroni të dhënat tuaja, do të krijohet një profil personal, të cilin mund ta aksesoni më pas çdo herë dhe me përmes tij merrni informata mbi ecurinë e procesit të kërkesës për kredi si dhe informoheni rreth kredisë aktive nëse keni lidhur "Marrëveshje Kredie" me ne.

 

Ju gjithashtu mund të aplikoni për kredi pranë çdo degë të Monego, hapur çdo ditë pune nga ora 8:00 deri në orën 20:00 dhe në vikend nga ora 10:00 deri në orën 18:00. Gjeni në këtë link adresën më të afërt.

.