0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Nëse kam marrë një kredi pranë jush, a mund të marr një kredi të dytë?

Monego mund të aprovojë vetëm një limit kredie për ju, dhe nuk aplikon dhënien e kredive paralele.

 

Por ju do të mund të tërhiqni sa herë të dëshironi pjesë të limitit tuaj të aprovuar, i cili është i vlefshëm deri kur ju kërkoni të mbyllni Kontratën e Kredisë me Monego.Nëse ju e keni tërhequr njëherësh të gjithë limitin e aprovuar, sapo ju shlyeni një pjesë të kredisë së tërhequr, ju mund ta ri-tërhiqni atë si kredi përsëri duke mbajtur gjithmonë vlerën e limitit tuaj të përdorshme. 

 

Nëse ju nevojitet një limit i ndryshëm nga limiti i aprovuar, ju duhet të mbyllni limitin aktiv dhe të aplikoni për një limit të ri. 

.