0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Kur mund të më refuzohet kërkesa ime për kredi?

Monego ka ngritur struktura dhe sisteme te brendshme për të vlerësuar kapacitetin tuaj për kredimarrje dhe aftësinë dhe cilësinë tuaj ripaguese.

 

Aplikacioni juaj për kredi mund të refuzohet nëse:

    • Ju keni borgje të pashlyera në ndonjë institucion financiar
    • Ju keni historiat jo të mire kreditor nga kredia juaj e kaluar në Monego ose në ndonje institucion tjetër financiar (kredi, kredit kartelë, mbitërheqje etj.)
    • Ju nuk plotësoni kriteret e moshës, pra jeni më i ri ose e re se 23 vjet dhe më i/e vjetër se 70 vjeç

30 ditë pas refuzimit, ju mund të aplikoni përsëri për kredi tek Monego.

.