0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Kur mund të më pranohet kërkesa ime për kredi?

Ju do te njoftoheni gjithashtu me një sms ose email në momentin e aprovimit të kërkesës suaj, ku do të komunikohen dhe dokumentacioni që duhet të keni me vete kur të paraqiteni në degë për vijimin e procesit dhe firmosjen e marrëveshjes përkatëse.

Monego ka ngritur struktura dhe sisteme te brendshme për të vlerësuar kapacitetin tuaj për kredimarrje dhe aftësinë dhe cilësinë tuaj ripaguese.

 

Aplikacioni juaj për kredi mund të pranohett nëse:

    • Nuk keni borgje të pashlyera në ndonjë institucion financiar
    • Ju keni historiat të mire kreditor nga kredia juaj e kaluar në Monego ose në ndonje institucion tjetër financiar (kredi, kredit kartelë, mbitërheqje etj.)
    • Ju plotësoni kriteret e moshës, pra jeni prej 23 deri 70 vjeç
.