0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Ku dhe si kryhet procesi i lëshimit të kredisë?

Kredia mund të finalizohet në një nga degët tona apo edhe 100% ONLINE në uebsajtin tonë (www.monego.com). Tërheqjen e mjeteve mund ta bëni në këto mënyra:

 

  1. Tërheqje kesh pranë degës ku keni firmosur marrëveshjen, për të cilën do të ju komunikohet nga Shërbimi i Klientit dhe tarifa e këtij shërbimi.
  2. Me transfertë në llogarinë tuaj rrjedhëse, për të cilën ju duhet të jepni informacionin e saktë mbi bankën dhe numrin IBAN identifikues të kësaj llogarie bankare.
.