0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Avantazhet e kredisë me KËSTE?

Kredi në shumë prej 20 deri në 1200 euro, me këste prej 3, 6, 9, 12, 18 dhe 24 muaj.

 

Përse duhet të zgjedhni Monego.com?

  • Kredia deri 1200€,
  • 3, 6, 9, 12, 18 dhe 24 këste
  • Apliko vetëm me letërnjoftim
  • Kredi për 15 minuta
  • Kredi 100% online (aplikimi dhe disbursimi i mjeteve)
  • Merr paratë kesh në degët e Monego
  • Mund të shtyni datën e pagesës së këstit
.