0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Çfare kredi ofron Monego.com?

  • Monego ofron kredi në shumë prej 20 deri në 400 euro me pagesë njëherëshe (me një këst). Afati i shlyerjës është 30 ditë.
  • Kredi në shumë prej 20 deri në 1200 euro me disa këste. Afatet e shlyerjës janë për 3, 6, 9, 12, 18 apo 24 muaj.
.