0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Çfarë është Forma e Pëlqimit për Qasjen në Regjistrin e Kredive edhe përse shërben?

Për t’ju shërbyer më shpejtë dhe për të minimizuar dokumentacionin që ju duhet të përgatisni për një aplikim kredie, ju nërpërmjet firmosjes së Formës së Pëlqimit për Qasjen në Regjistrin e Kredive, na autorizoni ne për të tërhequr nga Banka Qendrore e Kosovës një historik të kredive apo financimeve tuaja nga institucione të ndryshme dhe të dhena të tjera bazë nga institucione të tjera, që shërbejnë për të vlerësuar qëndrueshmerinë e të ardhurave tuaja.

.