0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Rreth kredive tuaja

Çfare dokumentacioni kërkohet për të marrë një kredi?

Dokumentacioni i përhershem pamvarësisht produktit të ofruar, që duhet të keni me vete sa herë paraqiteni pranë degëve të Monego ose kur aplikoni online është Letërnjoftimi ose Pasaporta.

Gjithashtu ju duhet të keni me vete dhe telefonin tuaj me te cilin shkëmbehen disa sms konfirmimi gjatë procesit të shqyrtimit të kerkesës dhe disbursimit të kredisë.

Me pas ne do t’ju udhëzojmë nëse do të nevojitet ndonjë dokument tjetër shtesë, siç mund të jenë rastet kur të dhënat e prezantuara nga ju nuk është e mundur të verifikohen.

.