0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Pagesat

Ku dhe si mund të paguaj kredinë time?

Ju mund të paguani këstin e kredisë tuaj në disa mënyra, por gjithmone duke u kujdesur që në përshkrimin e pagesës të vendosni një numër reference të kredisë tuaj me Monego (nr e Marrëveshjes së Kredisë ose nr e Faturës që u është dërguar me email), pasi kjo ndihmon në procesimin korrekt dhe të shpejtë të pagesës suaj.

 

Mënyrat e pagesës së kredisë:

 

  1. degët tona, gjeni degën më të afërt
  2.  përmes bankave me të cilat Monego ka marrëveshje bashkëpunimi:
    - BPB Bank: 1300001500011968 

        - Banka Ekonomike: 14 01000013657003
        - TEB Bank: 2011000145406920

  1. në zyret e Postës së Kosovës
  2. në degët e Union Net Western Union
.