0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Pagesat

Çfarë është "Shtyrja e Datës së Pagesës" dhe si kryhet ajo?

Monego u ofron të gjithë klientëve të saj mundësinë e “Shtyrjes së Datës së Pagesës”.
Pra, nëse për ndonjë arsye nuk mund të paguani kredinë në kohën e caktuar me marrëveshje, atëherë drejtohuni tek ne dhe bëni shtyrjen e afatit të pagesë në mënyrën e duhur, pa marr asnjë ndëshkim.

Shtyrja e datës së pagesës mund të bëhet duke paguar një vlerë të caktuar varësisht ditëve që dëshironi të shtyni pagesën. Monego ju ofron afat të shtyrjes së pagesës prej 7, 14 ose 30 ditë.

Referojuni çmimores së Monego në lidhje çmimin e shtryrjes së datës së pagesës: www.monego.com/faqet/cmimorja-kredi

 

Si mund të aplikoni për këtë shtyrje?

 

  • në profilin tuaj personal duke u loguar ne faqen tonë zyrtare me informatat tuaja 
  • pranë një prej degëve tona, gjeni degën më të afërt këtu www.monego.com/deget
  • duke thirrur pa pagesë në numrin 0800 777 88

 

Ju do të njoftoheni me SMS ose email (nëse keni rregjistruar një email në kontaktet e juaja), sapo kjo shtyrje të bëhet efektive duke ju treguar datë pagesën e re. 

 

Sa herë mund të aplikoj për shtyrje të datë pagesës?

 

Monego nuk ju limiton në numrin e shtyrjeve që ju keni të nevojshme, por në ꞔdo rast kur detyrimi juaj nuk paguhet në kohë, limiti i kredisë tuaj i aprovuar si dhe ꞔdo benefit tjetër qe ju merrni në Monego pezullohet dhe nuk do të mund të ofrohet më. 

 

.