0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Pagesat

A mund të parapaguaj kredinë time dhe si mund ta kryej këtë?

Monego ju këshillon që të mos kryeni pagesa me vlere më të madhe se vlera e këstit që ju keni detyrim për të paguar dhe në çdo rast qe llogaria juaj në Monego do të rezultojë me një balancë të tepërt, ne do të kërkojmë që kjo tepricë të tërhiqet nga ju pranë degëve tona, ose do të transferohet në llogarinë tuaj bankare në rast se kemi të dhëna të rregjistruara në sistemin tonë mbi këtë llogari.

Në çdo rast kur ju dëshironi të parapaguani detyrimet e juaja, ju duhet të paraqiteni përpara se të kryeni parapagimin në nje prej degëve të Monego për të paraqitur këtë kërkesë me shkrim.

Ju kujtojmë, që çdo mbyllje parakohe apo parapagim i kredisë me shumë këste do të shoqërohet me një komision për tu paguar nga ju, e cila citohet dhe në Marrëveshjen e Kredisë.

.