0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Kerkesa per shtyerje te afatit kreditor

Sipas kerkeses se Bankes Qendrore te Kosoves, klientet e MONEGO SHPK (ne likuidim) mund te kerkojne shtyerje te afatit te kredise deri me daten 30 Prill 2020 duke plotesuar formularin me poshte.

 

Klikoni ketu per te bere kerkesen

.