0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Karriera

Monego sh.p.k. është institucion financiar jo-bankar i licencuar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK), që ofron kredi të shpejta konsumuese “Pagesa një-herëshe” dhe kredi me këste. Kreditë janë të dizajnuara për nevojat e përditshme financiare të klientëve tanë.

Ne besojmë se anëtarët e ekipit të Monegos duhet, mbi gjithë të tjerat, të kenë personalitete të pershtatshme, etikë të punës dhe ambicie për zhvillim. Të tjerat i mësojmë së bashku. Ne vëjmë bast në TALENT, KËMBËNGULJE dhe KUALITET… jo moshë apo tituj të kaluar!

Monego për punëdhësit e saj ofron:

  • Pajisje moderne
  • Pajisje dhe mjete të teknologjisë së lartë
  • Pagë konkurruese
  • Mundësi zhvillimi profesionalisht në një kompani vazhdimisht në rritje

Nëse jeni ajo/ai që përshtatet me vlerat e Monego, na shkruaj në email: [email protected] dhe na trego më shumë për veten tuaj.

.