0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Njoftim per revokim te licenses

Njoftim për klientë të Monego Sh.p.k

 

Institucioni Financiar-Jobankar Monego SH.P.K njofton klientët për vendimin e Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës të datës 6 dhjetor 2019, me numër Nr. 77-32/2019 i cili e revokon regjistrimin e Monego sh.p.k, dhe se  menaxhim i institucionit është në kompetencat dhe detyrat e likuidatorit të emëruar nga Banka Qendrore e Kosovës (BQK).

 

Gjithashtu, të gjithë klientët janë të obliguar të respektojnë marrëveshjet kreditore, dhe zbatimi i tyre do të trajtohet sipas legjislacionit të aplikueshëm në Kosovë.

.