0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Nëse s'ki, shtyje!

 Nëse s'ki, shtyje!

Ai momenti kur qe dy muaj e ke imagjinu veten n’deti..tu u rrezit! Tu e shiju pushimin deri në maksimum! Ke planifiku gjithçka...deri në detajin e fundit, qysh ki me i përfundu punët me i pasë gati kur të kthehesh, qysh ki me ju tregu njerëzve që nga këto data ki me qenë tu e shiju pushimin…por pa pritë del diçka që t’i prish krejt planet! Kur gjithçka nuk shkon ashtu qysh e ke planifiku, na kemi zgjidhje për ty!

Kur kërkush nuk t’bon hesap, t’bon Monego! Për t’i qëndruar krahas gjithmonë edhe sloganit që mbanë mbi vete, Monego ofron të gjithë klientëve të saj mundësinë e "Shtyrjes së Datës së Pagesës". Pra, nëse për ndonjë arsye nuk mund të paguani kredinë në kohën e caktuar me marrëveshje, atëherë mund te bëni shtyrjen e afatit të pagesë në mënyrën e duhur, pa marr asnjë ndëshkim.

Mospagimi i këstit mund të ndikojë në uljen e indikatorit të shkallës së kredisë, gjë që bën të vështirë dhe me raste të pamundur marrjen e kredisë tjetër. Është gjithmonë e preferuar të planifikoni paraprakisht pagesën e kësteve në suaza mujore të përshtatura për ju, në mënyrë që të bëhet pagesa e rregullt.

Pagesat e rregullta të kësteve dhe shmangia e ndëshkimeve rrisin gjasat për të marr kredi në vlera më të larta, duke vazhduar bashkëpunim të suksesshëm.

Shtyrja e datës së pagesës mund të bëhet duke paguar një vlerë të caktuar varësisht ditëve që dëshironi të shtyni pagesën. Monego ju ofron afat të shtyrjes së pagesës prej 7, 14 ose 30 ditë. Referojuni çmimores së Monego në lidhje çmimin e shtryrjes së datës së pagesës: www.monego.com/faqet/cmimorja-kredi

Sepse, kur kërkush nuk t’bon hesap, t’bon Monego!

.