0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Monego hap zyrën qendrore, në qender të Prishtinës!

 

 

 

Me 18 Tetor 2019, institucioni financiar jobankar Monego, hapi zyren qendrore në qendër të Prishtinës. Në një ceremoni rasti të mbajtur në prani të përfaqësuesve të Bankës Qendrore të Kosovës, Shoqatës së Inovaciont Financiar të Kosovës, Agjencisë Shtetorëre për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, Prokuroria Themelore e Prishtinës, përfaqësues të investitorëve evropian, partner e bashkëpunëtorë të cilët ndihmuan që Monego të ketë sukses të shpejtë në tregun e Kosovës.

Në fjalimin hyrës Drejtori Ekzekutiv i Monego Egzon Halili prezentoi arritjet e kompanisë që nga licencimi i BQK-së në Shkurt të vitit 2018, fillimit të operimeve në Qershor të vitit 2018 e deri më sot. Rritjen, suksesin në biznes si dhe nevojën për zgjerim dhe kalim në zyre prej 2000 m2.  

 

Në një hapsirë të kombinuar me arkitekturën moderne dhe bashkëkohore, dizajn të brendshëm inovativ dhe të sofistikuar, hapësira relaksuese, dhoma për yoga, ping - pong, pikado, kuzhinë dhe ushqim të shëndetshëm. Monego ofron kushte të persosura për punëtorët e kjo e gjitha për të krijuar një ambient sa më të mirë për punonjësit e vet, gjithmonë me qellimin që ata të vazhdojnë të punojnë me përkushtim të pakrahasueshëm ndaj klientëve.

 

Ne jemi kompani inovative FinTech, lidere në mikro-kreditim, që ofrojmë zgjidhje të shpejtë dhe të lehtë. Jemi të udhëhequr nga misioni - të digjitalizojmë, thjeshtojmë dhe përshpejtojmë shërbimin, me qëllim të rritjes së qasjes, përfshirjes dhe komoditetit financiar. Vizioni ynë është të krijojmë një shërbim të ri financiar në treg që do të trajtojë huamarrjen në mënyrën më të lehtë dhe të shpejtë të mundshme. Monego përpiqet ti ofrojë klientëve shërbim premium në pikat kyçe, në tërë Kosovën. Shërbimet janë në dispozicion online ose në 32 degët në të gjithë vendin, me proces aplikimi po aq të thjeshtë dhe efikas, ku pagesat bëhen brenda 10 minutash.

Në vitin e fundit ne jemi rritur jashtëzakonisht shumë, kemi arritur të depërtojmë në të gjithë tregun e Kosovës në të njëjtën kohë të krijojmë mbi 240 vende të reja pune për të rinjtë e Kosovës”, deklaroi Egzon Halili.

.