0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Monego lanson kampanjën e re

 

 

Monego sapo ka lansuar kampajnen më të re “Miku juaj I vërtetë – Monego”. Kjo kampanjë ka për qëllim të përfytyrojë lidhjen me klientët tanë dhe të transmetojë impaktin e Monego në jetët e njerëzve në Kosovë. Duke u inspiruar nga vet referenca që kemi marrë nga klientët tanë të cilët përdorën shumë herë thënjen shqipe “Miku i mirë në ditë t’vështirë !” për t’iu referuar Monegos.

 

Faleminderit që vazhdoni të na besoni punën!

 

“Kan' thanë - ki kujdes kur i përzgjedhë miqtë! Një mik i mirë duhet në dit' t'vështira.Në rrugë të gjata e të larta për të dhënë guxim e mbështetje. Prandaj, kujdes kur zgjedhni miqtë që ju qëndrojnë pranë.

Një mik i mirë është pranë teje në çdo moment.Por, me një përzgjedhje nuk gaboni asnjëherë! Miku juaj i vërtetë quhet - Monego.”

 

 

 

 

.