0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Çka mund të bëni për 10 minuta?

 

Edhe pse koha është një iluzion, ne mendojmë që për 10 minuta mundemi me përfundu shumë detyra e obligime që na presin, mirëpo ky fakt nuk qëndron.

Kur vendosë me dal në darkë për qejfi, ulesh në tavolinë dhe e porositë ushqimin e preferuar...mandej pret…e hap telefonin e sheh çka ka të re në qytet, për kon’ po flitet, çka po bohet…edhe ende je tu pritë. Pas disa minutave e sheh edhe orën e dorës me u siguru që telefoni po t’a tregon saktë. Eh, pas 10 minutave në pritje…ushqimin nuk e ki gati.

Merr frymë. Relaks. Në fund të fundit, të gjithë kemi të njejtën sasi kohe në ditë. Tek ne koha juaj e çmuar ka vlerë.

Industria e shërbimeve shtrihet me një spektër të gjerë të punëve të cilat përfshijnë ato nga më të ndryshmet. Koha është një aset i çmuar që mundohemi ta shfrytëzojmë në mënyrën më efiçiente në jetët tona, andaj Monego kujdeset që të marrë sa më pak minuta nga koha juaj për të shijuar momentet që ju presin.

Monego përveç të kohës që kurseni gjatë procesit të marrjes së kredisë më të shpejtë n’vend, juve nuk ju kërkohet mbledhja e shumë e shumë dokumentave për aplikim. Gjithçka që ju duhet është letërnjoftimi juaj, që e keni me vete.

Në Monego premtimet e dhëna duhet të mbahen, kur ju themi 10 minuta e kemi fjalën prej momentit që hyni në degë e deri te momenti që merrni paratë!

.