0800 777 88[email protected]Çdo ditë jave: 08:00-20:00; E Shtunë dhe E Diele: 10:00-18:00
Thirr PA PAGESË! : 038777888
Na dërgo email
Ose

Blog

Avantazhet e kredisë me këste ne Monego

Avantazhet e kredisë me këste

 

Pse me u harxhu?  Pse me e pagu krejt shumën e kredisë menjëherë, kur mundesh me e nda në shuma të vogla për çdo muaj?

Një kredi me këste është shumë e huazuar e parave që duhet paguar gjatë një periudhe të kontraktuar në pagesa të rregullta,kryesisht mujore. Nëse jeni në kërkim të marrjes së kredisë, atëherë avantazhet që posedon kredia me këste e bëjnë atë zgjidhje të duhur në momente vendimtare.

 

  • Procesi i lehtë i aplikimit

Për me apliku s’ka ma lehtë se në Monego! Ekzistojnë dy mënyra kryesore për të aplikuar për kredi me këste - online dhe në degët tona. Në cilëndo metodë të përzgjedhur për aplikim, do të zbuloni se procesi është i thjeshtë dhe i drejtpërdrejtë. E gjitha që ju duhet për të marrë kredinë me këste në Monego është letërnjoftimi apo pasaporta Kosovare.

 

  • Paratë i merrni menjëherë

Tap rrap , paret n’dorë për 10 minuta! Duke përdorur teknologjinë më të avancuar, Monego do ju disbursojë mjetet në momentin e marrjes së aprovimit të kredisë! Zgjedhja mbetet e juaja nëse doni të keni paratë në kesh apo t’i transferoni në llogarinë tuaj bankare për t'i përdorur ashtu siç dëshironi.

 

  • Marrja e kredisë në shuma më te mëdha

Nëse ki me ble telefon, televizor, me shku ne pushim, apo ki me ble diçka më të madhe, atëherë një kredi me këste ju lejon të huazoni shumë më të madhe parash. Kredi duke filluar nga 20€ - 1200€ me këste deri në 24 muaj, vetëm në Monego!

  

  • Pagesa të rregullta mujore

Pagesa e një kësti nuk mund të ndryshojë gjatë kohës së shlyerjes së kredisë. Kjo e bën atë më të përshtatshme për planifikimin e buxhetit në muajin vijues, pasi gjithmonë do të dini se sa duhet të paguani çdo muaj.

 

  • Afati i ripagimit më I gjatë

Një term më i gjatë i ripagimit të kredisë është i dobishëm sepse nuk shqetësoheni për të gjetur paratë që ta paguani menjeherë kredinë. Ky fakt bën që kredia me këste të jetë gjithmonë në avantazh të opsioneve tjera.

 

Kreditë me këste  përveç avantazheve të cekura lartë, ofrojnë komoditetin e njohjes së këstit tuaj mujor dhe rehatinë duke ditur që kredia do të paguhet deri në një datë të caktuar.

Ju mund të aplikoni për kredi me këste duke filluar nga 3,6,9,12,18 dhe 24 muaj në Monego duke klikuar këtu.

.